Onverwachte wending in scheiding Brangelina

De breuk tussen Angelina Jolie en Brad Pitt ging niet bepaald makkelijk. Toen eenmaal bekend werd dat de twee na tw...

Lees ook

De breuk tussen Angelina Jolie en Brad Pitt ging niet bepaald makkelijk. Toen eenmaal bekend werd dat de twee na twaalf jaar, waarvan twee jaar getrouwd, uit elkaar gingen, werd dit direct breed uitgemeten door de media. Het voormalige Hollywood-koppel vocht zelf ook een aantal dingen uit via de media, maar daar lijkt nu een einde aan te zijn gekomen.

Strijdbijl

De twee hebben na zes maanden ruziën de strijdbijl begraven en zouden dan ook weer on speaking terms zijn. Vooral Brad zou hier erg blij mee zijn. “Hij is enorm opgelucht dat niet alles meer in het openbaar wordt uitgevochten”, vertelt een bron tegen People.

Wereldnieuws

Toen de scheiding in september werd aangevraagd, kwam al snel naar buiten dat Brad één van de kinderen zou hebben geslagen. Mede hierdoor werd de breuk tussen de twee in een klap wereldnieuws, wat vooral Brad erg woedend maakte. Ondanks dat de scheiding nog niet is afgerond, zouden de twee het nu wel achter gesloten deuren afhandelen.

Kinderen

“Het was een moeilijke tijd, maar het is ze gelukt om het op te lossen. Het is nog werk in uitvoering”. Ook zou de Allied-acteur inmiddels zijn kinderen weer zien. “Hij heeft zelfs tijd doorgebracht met Maddox en Pax. Het is zeker allemaal aan het bedaren”, aldus een bron.

Lees ook: De geheime tattoo die Angelina Jolie voor Brad Pitt liet zetten

Bron: Telegraaf Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook