Van Gogh-rover blijkt vader van Melisa Schaufeli’s oudste zoon

In de realityserie van Andy van der Meijde en zijn vrouw Melisa Schaufeli is te zien hoe zij samen met hun drie kinderen...

Lees ook

In de realityserie van Andy van der Meijde en zijn vrouw Melisa Schaufeli is te zien hoe zij samen met hun drie kinderen hun dagen doorbrengen. De twee hebben er nooit een geheim van gemaakt dat oudste zoon Nino niet van Andy is. Toch blijkt ook zijn echte vader niet bepaald een onbekende te zijn.

Documentaire

De vader van de jongen blijkt namelijk niemand minder dan Octave ‘Okkie’ Durham te zijn. De man staat bekend om zijn roof van twee Van Gogh-schilderijen uit het Van Gogh Museum in 2012 en kwam deze week weer in het nieuws door een speciale Brandpunt-documentaire. De man onthult daarin onder andere hoe hij de doeken uit het museum roofde. Melisa zelf doet er vrij normaal over. “Ja, hij is gewoon zijn vader”, bevestigt ze tegenover Shownieuws.

Band

De realityster vertelt dan ook dat de band tussen vader en zoon prima is. “Hij ziet hem ook gewoon. Wat hij daarvoor heeft gedaan, dat is niet aan mij. Ik heb daar niks mee te maken. Voor Nino is het gewoon zijn vader en hij gaat daar weleens in het weekend heen”, aldus Melisa.

Lees ook: Andy van der Meyde en Melisa Schaufeli al sinds 2015 gescheiden

Bron: RTL Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook