#TBT met Roxeanne Hazes

Het is weer #throwbackthursday. Niets is namelijk zo leuk als kiekjes uit de oude doos bekijken van de sterren. Dez...

Lees ook

Het is weer #throwbackthursday. Niets is namelijk zo leuk als kiekjes uit de oude doos bekijken van de sterren. Deze keer een foto van niemand minder dan zangeres Roxeanne Hazes.

Trouwen

De dochter van de in 2004 overleden André Hazes is op dit moment druk bezig met de Holland Zingt Hazes-concerten in de Ziggo Dome, maar over niet al te lange tijd zal ze ook druk bezig zijn met de voorbereidingen van haar bruiloft. De zangeres werd begin deze maand ten huwelijk gevraagd door haar grote liefde Erik Zwennes en zei dan ook volmondig ja. “Ik ben echt ontzettend gelukkig en blij. Het is nog een soort van onwerkelijk, want ik had niet verwacht dat ik ooit van mijn leven echt zou gaan trouwen. Maar het gaat nu toch gebeuren”.

Daddy’s little girl

‘Kleine meisjes worden groot’ geldt in dit geval ook voor de 24-jarige Roxeanne. Ze was nog maar elf jaar toen haar vader overleed, maar vergeten doet ze hem allerminst. Haar vader zal een grote rol op haar bruiloft gaan spelen en het is voor Roxeanne dan ook zeker dat het lied ‘Wees zuinig op mijn meissie’ gedraaid zal worden. Onlangs vond ze nog een briefje van haar vader waarop stond: “Mijn dochtertje is net geboren en ik heb dit nummer speciaal voor haar gemaakt, voor als zij later de man van haar dromen vindt”. En dat ze die droomman gevonden heeft, dat moge duidelijk zijn. Al blikt ze af en toe graag terug naar het moment dat ze papa’s kleine meisje was. Bekijk de foto van de kleine Roxeanne hieronder.

Lees ook: André Hazes reageert op verloving Roxeanne

Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook