Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Selena Gomez werd gepest bij Disney Channel

De zangeres heeft de filmrechten gekocht van Thirteen Reasons Why, een boek over een studente die zelfmoord pleegt nadat ze jarenlang is gepest. In een interview met The New York Times onthult ze waarom ze dat heeft gedaan. “Ik denk dat de schrijver begreep dat ik snap wat het betekent om gepest te worden”, zegt ze. “Ik zat op de grootste middelbare school van de wereld: het Disney Channel.”

‘Miley Cyrus en Liam Hemsworth willen een kindje’

Het stel is een speeltuin, door media beschreven als mini pretpark, aan het bouwen bij hun huis in Californië. Reden genoeg om voor media om te denken dat het koppel grote plannen heeft. Zo staat er nu een levensgrote nepdinosaurus naast hun zwembad en staat er op de muren ‘jij bent mijn zon’ geschreven. Eerder gingen er al geruchten dat Miley en Liam elkaar stiekem het jawoord hadden gegeven.

Ivanka Trump heeft Hollywood stylist ingehuurd

Na het aantreden van haar vader als president van de Verenigde Staten werd Ivanka Trump benoemd tot speciaal adviseur van de president. Dat betekent dat ze regelmatig aanwezig is bij belangrijke evenementen en dus besloot ze dat het tijd was om haar stijl aan te pakken. De 35-jarige zakenvrouw heeft topstylist Cat Williams aangenomen om haar eens flink onder handen te nemen.

Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook