Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Ba...

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Dan Karaty showt afgetraind lichaam
Het Amerikaanse jurylid is veelal in de sport school te vinden en al het harde werk werpt z’n vruchten af. Op Instagram laat hij zijn gespierde body zien. “Some days it’s more fun than others”, leest het bijschrift van de foto waarop hij er afgepeigerd uitziet.

Britt Dekker in diepe rouw
Een heel emotionele dag voor Britt Dekker. De realityster heeft vandaag afscheid genomen van haar alle beste vriend, haar hond Buddy. “Rust zacht mijn grote liefde, onze laatste hamburger samen van gisteren zal ik koesteren en nooit vergeten”, schrijft de blondine bij een foto op Instagram. Ze moest de viervoeter laten inslapen, nadat er kanker in zijn lever was ontdekt.

Sascha Visser deelt echo van baby
Nog even wachten en dan kan Sascha Visser zijn zoontje in zijn armen sluiten. Het ventje wordt 17 juni verwacht, maar vandaag deelt Sascha een echo met zijn volgers waarop het gezicht van de baby al
goed te zien is. ‘Onze zoon’, schrijft hij er vol trots bij. Giorgia, de vriendin van Sascha, kondigde de zwangerschap begin december aan. Het is het eerste kindje van de twee.

Bron: Shownieuws, RTL, Weekend, Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook