Grazia’s top 3. Best gelezen op donderdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Rafael verklapt de uitrekendatum van Estavana
Een grote droom kwam uit voor Rafael van der Vaart en zijn vriendin Estavana Polman toen bleek dat ze in verwachting was. Uit zijn relatie met Sylvie Meis had Raf natuurlijk al Damián, maar de kinderwens bleef. Ook voor Estavana. De familie en de rest van Nederland was over the moon met het nieuws, alleen bleef het opvallend stil na de zwangerschapsaankondiging. Tot nu.

2. André Hazes over waarom hij nog niet wil trouwen
Deze zomer wordt mooi voor André Hazes en zijn vriendin Monique. Samen met hun zoon André Hazes jr. vieren zij dan dat ze drie jaar een relatie hebben. Maar mag Monique al hopen om een ring om haar vinger? De zanger vertelt.

3. Onthuld: Zoveel verdient de baas van ZARA per dag
Mede dankzij onze shopverslavingen verdient de Spaanse Amancio Ortega (lees: de grote baas van onder meer ZARA) bakken met geld. Zo veel dat hij tot de rijkste personen ter wereld behoort, zo blijkt uit de laatste peilingen van Forbes.

Laatste nieuws

Zie ook