Opmerkelijk: Vrouw beweert dat haar vagina tanden kreeg na haar operatie

De 50-jarige Theresa Bartram heeft zich een tijdje geleden aan haar blaas laten opereren, omdat ze last had van incontin...

Lees ook

De 50-jarige Theresa Bartram heeft zich een tijdje geleden aan haar blaas laten opereren, omdat ze last had van incontinentie. Met een plastic netje werd haar blaas gelift en de incontinentie gestopt. Ze was blij met het resultaat, tot haar vagina rare vormen begon aan te nemen… Theresa: “Het leek alsof het tandjes had gekregen”.

Tandjes

Het ging een tijdje goed, maar toen de penis van haar man bebloed en verwond was na de seks, wist Theresa dat er iets mis was van binnen. Het leek wel of “de tandjes” van haar vagina hem hadden gebeten. Ze belde haar dokter omdat ze dacht dat het plastic netje niet goed zat. De dokter verzekerde haar echter dat alles in orde was. In de zes maanden die volgden had Theresa geen seks, en zij en haar partner gingen uiteindelijk uit elkaar.

Foute boel

Een paar maanden later kwam er groen spul uit haar vagina. Ze wist het zeker: Dit is niet goed. Het netje was zich gaan verplaatsen, en er was een abces ontstaan. Het netje had zich met kraakbeen aan haar bekken bevestigd, wat het harde gevoel gaf. “Het voelde als een tand die zo scherp was als een scheermes. Logisch dat het pijn deed bij mijn vriend!” Het plastic netje werd met spoed verwijderd uit haar lichaam.

Bron: Metro UK Happy in Shape, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook