Zó zag Jocelyn ‘Catwoman’ Wildenstein eruit voor alle ingrepen

Jocelyn Wildenstein (76), beter bekend als Catwoman, is niet bang voor een spuitje hier en daar en heeft over de ja...

Lees ook

Jocelyn Wildenstein (76), beter bekend als Catwoman, is niet bang voor een spuitje hier en daar en heeft over de jaren heen een flink aantal cosmetische ingrepen ondergaan. Dat ze niet bang is om haar klauwtjes uit te slaan, blijkt wel uit haar laatste aanval op haar vriend Lloyd Klein.

Catwoman

De 76-jarige Catwoman heeft haar bijnaam te danken aan haar ‘katachtige’ geïnspireerde ingrepen. Zo zou ze maar liefst 4 miljoen dollar hebben gespendeerd om op een exotische wilde kat te lijken – dankzij haar grote liefde voor leeuwen. Waar het totaalpakket uit bestond? Zo’n zeven facelifts, een ooglidcorrectie voor de cat eye en meerdere injecties in haar lippen, wangen en kin. Hoewel Jocelyn zich veel bezighoudt met haar uiterlijk, beweert ze zelf dat dat ‘katachtige’ altijd al in haar zat. “Als ik je foto’s laat zien van mijn oma laat zien, dan zie je cat eyes en hoge jukbeenderen. Ik denk niet dat er iets mis mee is en het aanscherpen van mijn uiterlijk zal nooit veranderen.”

Aanval

Dat de Catwoman nogal, ehh, katachtig is, blijkt wel uit haar recente arrestatie. Naar verluidt zou ze onlangs haar 27 jaar jongere vriend slash designer Lloyd Klein met haar nagels en een schaar hebben aangevallen. Klein moest haar zelfs opsluiten in de kledingkast om tweede aanval te voorkomen. Miauw!

Benieuwd hoe Jocelyn er overigens vroeger uitzag? Je ziet hieronder.

2002

2004

2006

Nu

Bron: Daily Mail, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook