Woningzoekers, opgelet! Zo vind je het paleis van je dromen

Je wilt naar een andere stad verhuizen, bent toe aan een groter optrekje, of wilt juist wat kleiner gaan wonen. Maar eer...

Lees ook

Je wilt naar een andere stad verhuizen, bent toe aan een groter optrekje, of wilt juist wat kleiner gaan wonen. Maar eerlijk is eerlijk: het huis van je dromen vinden kan knap lastig zijn. No worries, er is hulp!

Moeilijk

Een woning bezichtigen is vaak een hele opgave. Er zijn vaak vaste dagen waarop je langs kunt gaan en om nou iedere week vrije uren op te nemen van werk, daar maak je ook geen vrienden mee. Maar als je op die dag niet kan… Tja, dan wordt dat eind 19e eeuws gebouwde appartement in hartje Amsterdam zo voor je neus weggekaapt. Hoe je het dan wel moet aanpakken? Op één dag zoveel mogelijk huizen bezoeken, tijdens NVM Open Huizen Dag.

Open Huizen Dag

Maak maar een lijst met woningen die je wilt bezichtigen, want zaterdag 1 april is het weer NVM Open Huizen Dag en kun je bij veel huizen zonder afspraak binnenlopen en rondneuzen. Is dat even fijn!

Mocht je serieuze plannen hebben, dan kun je diezelfde dag meteen door naar het hypotheek Inloopspreekuur van de Rabobank en vrijblijvend al je woonvragen stellen aan één van de hypotheekadviseurs die in de verschillende filialen voor je klaar zitten. Zij berekenen voor jou de maximale hypotheek en maandlasten.

Kijk op rabobank.nl/inloopspreekuur voor de openingstijden van een Rabobank bij jou in de buurt en wie weet ben jij sneller dan je denkt nieuw interieur aan het shoppen. Go, go, go!

Laatste nieuws

Zie ook