Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Amanda Seyfried bevallen van een dochter

De Mean Girls-actrice stapte twee weken terug in het geheim in het huwelijksbootje met haar grote liefde Thomas Sadoski, maar de twee hebben nu opnieuw groot nieuws te vieren. Volgens het Amerikaanse tijdschrift People zijn de twee nu ook de trotse ouders geworden van een dochter. De naam van de baby is nog onbekend.

John Legend bestolen op vliegveld

De zanger werd afgelopen donderdag het slachtoffer van diefstal. Op het vliegveld in New York gaf hij zijn tas af aan een medewerker van de vliegmaatschappij waarmee hij vloog, die het vervolgens onbeheerd achterliet. De dader sloeg direct toe en wist de tas met daarin spullen ter waarde van 30.000 dollar snel weg te nemen. Door de bewakingsbeelden is de man inmiddels opgepakt en heeft de zanger zijn eigendommen weer in goede orde terug. De politie vermoedde dat de dader de chauffeur was van de zanger, maar dat is inmiddels ontkent door John zelf.

‘Shailene Woodley sluit deal met justitie’

De Divergent-actrice werd vorig jaar oktober gearresteerd toen ze aan het protesteren was tegen een oliepijp in North-Dakota. Hoewel de actrice van mening is dat het een vreedzaam protest was, denkt justitie daar iets anders over. Toch kan Shailene er zonder straf vanaf komen, maar alleen als ze toegeeft schuldig te zijn aan ordeverstoring. De actrice krijgt in dat geval alleen een juist proeftijd. Of dat de actrice ook daadwerkelijk ingaat op het voorstel, is nog niet bekend.

Bron: RTL, NU.nl Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook