Anna Nooshin wordt nieuwe presentatrice HNTM

Vorige maand maakten zowel Anouk Smulders als Fred van Leer bekend afscheid te nemen van Holland's Next Top Model. De pr...

Lees ook

Vorige maand maakten zowel Anouk Smulders als Fred van Leer bekend afscheid te nemen van Holland’s Next Top Model. De presentatrice vond het hoogtijd om het stokje na vier jaar over te geven aan iemand anders. Haar opvolger is inmiddels bekend gemaakt en is niemand minder dan Anna Nooshin.

Droom

De fashion- en beautyvlogster heeft hiermee haar eerste grote presentatieklus te pakken. “Vanaf het moment dat Holland’s Next Top Model werd uitgezonden ben ik een trouwe kijker”, vertelt ze enthousiast tijdens de uitzending van RTL Boulevard. Anna mocht het afgelopen seizoen al sfeer proeven, doordat zij een plek in de jury had bemachtigd. Toch is het presenteren van de populaire tv-show een droom die uitkomt. “Ik vind het te gek om deze uitdaging samen met RTL aan te pakken en – hoewel ik het ook erg spannend vind – ga ik me de komende maanden voor de volle honderd procent inzetten en kan ik niet wachten op de opnames”.

Mannen

Naast dat de jury een nieuwe indeling krijgt, zal ook het programma deels veranderen. Voor het nieuwe seizoen mogen ook mannen zich opgeven. Zij zullen in het programma de strijd aangaan met de vrouwen.

Lees ook: Wat model Adriana Lima elke ochtend drinkt voor een platte buik

Een bericht gedeeld door RTL 5 (@rtl5) op

Bron: AD Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook