Hollywood-koppel geeft dochter meest bizarre naam ooit

Waar we in Nederland nog steeds aan de namen Zus, Mensje en Beautiful Hope moeten wennen, maken sommigen het in Hollywoo...

Lees ook

Waar we in Nederland nog steeds aan de namen Zus, Mensje en Beautiful Hope moeten wennen, maken sommigen het in Hollywood wel heel erg bont. Actrice Amber Tamblyn en haar man David Cross werden vorige maand de trotste ouders van een dochter en gaven haar een wel heel bijzondere naam.

Witch

Waar in Hollywood niet vreemd wordt opgekeken van namen als Apple, River en Blue Ivy, wisten Davin en Amber met hun verrassende keuze aardig wat mensen te shockeren. Op Instagram maakte de actrice de naam van hun dochter bekend. “David en ik zijn trots om de naam van onze dochter bekend te maken; Dauphinoise Petunia Brittany Scheherazade Von Funkinstein Mustard Witch RBG Cross Tamblyn-Bey jr. Inderdaad, een hele mond vol.

Reacties

Of dat de actrice dit als grap bedoelde of het daadwerkelijk meende, is voor velen een groot vraagteken. “Is dit een grap?”, “Is er niemand die twijfelt over de echtheid van de naam?” en “Gefeliciteerd! De naam is zeker mooi, maar ben je niet bang dat ze op het kinderdagverblijf dezelfde naam heeft als minstens vier anderen? Lol!” zijn slechts een greep uit de vele verbaasde reacties.

Wij hebben zo onze vraagtekens, want laat de actrice nou net met een stand-up comedian zijn getrouwd…

Lees ook: 20 Meest bizarre dubbele voornamen

Bron: OK! Magazine Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook