Onthuld: vanaf deze datum is Pretty Little Liars in Nederland te bekijken

Je hebt er heel erg lang op moeten wachten, maar over een maand begint dan eindelijk het laatste deel van Pretty Little...

Lees ook

Je hebt er heel erg lang op moeten wachten, maar over een maand begint dan eindelijk het laatste deel van Pretty Little Liars. In dit seizoen komen we er eindelijk achter wie Uber A nou echt is en zullen we zien hoe het liefdesverhaal van de Liars gaat eindigen. Eerder werd al bekend dat de laatste afleveringen vanaf 18 april op Netflix in Amerika te zijn, maar hoe zit dat eigenlijk bij ons in Nederland?

April

Het afgelopen seizoen wist de streamingdienst de fans enorm teleur te stellen. Zij moesten lange tijd wachten voordat ze de eerste afleveringen van seizoen 7 konden zien. Een fan wilde dit niet nog een keer meemaken en besloot bij Netflix aan de bel te trekken. “Hey Netflix Nederland, weten jullie of PLL seizoen 7B op Netflix komt als het is begonnen in Amerika? Groetjes!”, schreef de twitteraar. Hoewel het nieuws nog niet officieel is bevestigd, werd er wel verteld dat de fans volgende maand inderdaad iets op Netflix kunnen verwachten.

Agenda

Wat dat ‘iets’ precies inhoud is nog maar de vraag, maar hopelijk bedoelt Netflix hiermee te zeggen dat een week na Amerika ook zij de afleveringen beschikbaar zullen stellen. Dat zou betekenen dat de eerste aflevering op 25 april te zien is. Noteer het dus in je agenda, want dit wil je niet missen natuurlijk.

Om er alvast in te komen kun je hieronder alvast de spannende trailer bekijken. We can’t wait!

Lees ook: Fans ontdekken hilarische fail in Pretty Little Liars aflevering

Bron: Girlscene Beeld: YouTube, Pretty Little Liars

Laatste nieuws

Zie ook