Grazia’s top 3. Best gelezen op zaterdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Anna Nooshin wordt nieuwe presentatrice HNTM

Vorige maand maakten zowel Anouk Smulders als Fred van Leer bekend afscheid te nemen van Holland’s Next Top Model. De presentatrice vond het hoogtijd om het stokje na vier jaar over te geven aan iemand anders. Haar opvolger is inmiddels bekend gemaakt en is niemand minder dan Anna Nooshin.

2. Bijzondere twist in High School Musical 4

Toen er na de derde film van High School Musical bekend werd gemaakt dat er geen nieuwe film meer zou komen, vonden we dat stiekem héél erg jammer. Toch lijkt het erop dat er nu, 9 jaar later, wellicht toch een vierde film uit gaat komen.

3. Onthuld: vanaf deze datum is Pretty Little Liars in Nederland te bekijken

Je hebt er heel erg lang op moeten wachten, maar over een maand begint dan eindelijk het laatste deel van Pretty Little Liars. In dit seizoen komen we er eindelijk achter wie Uber A nou echt is en zullen we zien hoe het liefdesverhaal van de Liars gaat eindigen. Eerder werd al bekend dat de laatste afleveringen vanaf 18 april op Netflix in Amerika te zijn, maar hoe zit dat eigenlijk bij ons in Nederland?

Laatste nieuws

Zie ook