Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Liam en Cheryl verwelkomen eerste kindje

Hoerááá! Liam Payne en Cheryl Cole zijn de trotse ouders geworden van een zoontje. De zangeres beviel afgelopen woensdag en maakte het grote nieuws gisteren bekend. Via Instagram deelde ze een foto van de kleine spruit en zijn vader.

In de tekst bij de foto vertelt Cheryl dat het jongetje nog geen naam heeft. “Maar hij heeft nu al onze harten gestolen.” Verder schrijft ze dat ze zeer gelukkig zijn met hun kindje.

Ed Sheeran begaat blunder

Iedereen begaat wel eens een blunder, zo ook wereldberoemde zanger Ed Sheeran! Hij trad dit weekend op in de live televisiespecial van Red Nose Day en speelde een nummer van zijn nieuwe plaat, What Do I Know. En hoewel al zijn fans de songteksten van zijn nummers zowat kunnen dromen, was Ed zelf de lyrics even kwijt.

Amber Heard kreeg advies om te zwijgen over geaardheid

Amber Heard kreeg jaren geleden te horen dat ze moest zwijgen over haar geaardheid als ze het wilde maken in Hollywood. De biseksuele ex van Johnny Depp trok zich daar niets van aan, maar gaf op een congres van The Economist toe dat ze het moeilijk heeft gehad.

“Het heeft zeker invloed gehad op mijn carrière”, vertelde de 30-jarige actrice. Amber merkte bijvoorbeeld dat filmmakers twijfelden om haar een hetero vrouw te laten spelen in een romantische komedie. “Het was niet makkelijk. Ik was de enige die zo werkte, het was moeilijk omdat niemand het eerder gedaan had.”

Nog steeds vindt de actrice het vreemd als ze ergens ziet of hoort dat ze in 2010 uit de kast kwam. “Ik vind dat wel grappig, ik heb voor mijn gevoel nooit in de kast gezeten.” Zeven jaar geleden kreeg Heard de vraag of ze ook op vrouwen viel en gaf daar gewoon eerlijk antwoord op gaf. “Daarna drong de ernst van mijn uitspraak pas tot me door. Plots kreeg ik een label opgeplakt. Ik werd ‘de lesbienne Amber Heard’ in plaats van ‘de actrice Amber Heard’.”

Bron: E! Online, Telegraaf, Beeld: Instagram, YouTube, Getty

Laatste nieuws

Zie ook