De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je alt...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

‘Kris Jenner ziet er ineens jaren jonger uit’

Fans wisten niet wat ze zagen toen Kris Jenner afgelopen zaterdag een selfie deelde via Instagram. Volgens hen zag de 61-jarige momager er ineens een stuk jonger uit. “Mama Kris wordt met de seconde jonger”, schreef een van haar volgers onder de foto. Een ander liet weten dat hij het amper kan geloven dat de brunette de 60 al is gepasseerd.

Kim Kardashian heeft 24/7 beveiliging om zich heen na gewapende overval

In oktober werd Kim overvallen in haar appartement in Parijs en de realityster moet die heftige gebeurtenis nog steeds verwerken. Zonder beveiliging gaat ze dan ook niet meer de deur uit. Dat laat een insider weten aan People Magazine.

Ook gaat de bron dieper in op het ontslag van Kims bodyguard Pascal Duvier, die niet aanwezig was tijdens het incident en daardoor hot topic was. De twee zouden het nog steeds goed met elkaar kunnen vinden, maar de brunette had gewoon een ’team met een frisse kijk’ nodig. Daarnaast is het team nu ook een stuk groter en 24/7 aanwezig.

Zo zag Kim Kardashian er vroeger uit

Je kunt het je amper voorstellen, maar er was een tijd dat Kim Kardashian zonder al te veel opsmuk door het leven ging. Het bewijs daarvan deelde ze dit weekend via Instagram. De 36-jarige selfiequeen plaatste maar liefst drie verschillende throwback-kiekjes op haar pagina.

Bron: Daily Mail, Mirror, Telegraaf, Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook