Grazia’s top 5. Best gelezen van de week

De week was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mee...

Lees ook

De week was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Temptation Island-verleidster verklapt grootste geheim van deelnemer Merijn
Tijdens de afleveringen van Temptation Island lijken de deelnemers goed met elkaar te kunnen opschieten en leken er dan ook vriendschappen voor het leven te zijn gesloten. Toch lijken ze het eenmaal terug in Nederland en België een stuk minder met elkaar te kunnen vinden. Verleidster Natasja Burgers houdt zich dan ook niet in en haalt hard uit naar Merijn Murk.

2. Ik deed vijftien dagen iedere dag dertig burpees en dit gebeurde er

Wie zichzelf af en toe naar de sportschool sleurt, weet dat de burpee misschien wel de meest gehate oefening ooit is. En dan hebben we het nog niet eens over de dag erna. Het is dan ook niet voor niets een militaire oefening en het liefst sla je ‘em dan ook over tijdens je work-out. Danielle Zicki van Men’s Health ging de uitdaging aan om vijftien dagen lang dertig burpees per dag te doen. Het resultaat verbaasde haar enorm.

3. Van Gogh-rover blijkt vader van Melisa Schaufeli’s oudste zoon

In de realityserie van Andy van der Meijde en zijn vrouw Melisa Schaufeli is te zien hoe zij samen met hun drie kinderen hun dagen doorbrengen. De twee hebben er nooit een geheim van gemaakt dat oudste zoon Nino niet van Andy is. Toch blijkt ook zijn echte vader niet bepaald een onbekende te zijn.

4. Je hebt deze emoji’s al die tijd verkeerd gebruikt!

We gebruiken ze allemaal: emoticons. Inmiddels beter bekend als emoji’s. Het maakt een berichtje toch net iets leuker en persoonlijker. Inmiddels is het een sport geworden om te achterhalen wat de échte betekenis van alle emoticons is, want die Japanners kunnen er wat van! Wij hebben de leukste voor je op een rij gezet.

5. Bruid stelt bizarre regels op voor bruidsmeisjes
Veel vrouwen voelen zich ontzettend vereerd als ze worden uitgekozen als bruidsmeisje. Tenzij je bff zich ontpopt tot een ware Bridezilla en je spijt hebt dat je überhaupt hebt toegezegd. Eén bruidsmeisje, die anoniem wenst te blijven, kan daarover meepraten en deelt op Reddit een lijst bizarre eisen die de bruid stelde voor haar bachelorette party. “Ik wil iedereen hierbij op de hoogte stellen van een aantal belangrijke basisregels, voor mijn vrijgezellenfeest..”, begon ze.

Laatste nieuws

Zie ook