Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwi...

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Dochter Maria Tailor krijgt over the top Nijntje party
Hiep, hiep, hoera! Amelle, de dochter van modemeisje Maria Tailor, mocht dit weekend twee kaarsjes uitblazen. Reden genoeg dus voor een feestje en de kleine spruit kreeg er niet zomaar één. Op Instagram deelt moederlief foto’s en videos van haar Nijntje party. Van Nijntje-taarten tot Nijntje-koekjes en Nijntje-lolly’s tot Nijntje-cupcakes; eerlijk is eerlijk, wij zijn een beetje jaloers.

Mariah Carey wil borsten laten verkleinen
Ze heeft er jarenlang mee te koop gelopen, maar Mariah Carey lijkt nu echt klaar met haar grote boezem. De 46-jarige zangeres overweegt volgens ingewijden van Bild am Sonntag haar borsten te laten verkleinen. “Ze vindt zichzelf te dik en is van mening dat ze nog dikker lijkt vanwege haar grote borsten”, zegt de bron. “Voor haar nieuwe vriend wil Mariah in topvorm zijn.” De zangeres heeft sinds eind vorig jaar een relatie met haar achtergronddanser, de 33-jarige Bryan Tanaka. Toen Mariah begin jaren negentig doorbrak, was ze een keurig meisje. Na haar scheiding van platenbaas Tommy Mottola, haar ontdekker, in 1998 begon Mariah zich steeds gewaagder te kleden. Ze liet haar voorgevel vergroten en pronkte graag met haar boezem.

Zoontje Adele (4) al even grofgebekt als z’n moeder

Angelo, het vierjarige zoontje van Adele, neemt niet alleen de goede dingen over van haar moeder. De kleuter kan al een aardig woordje schelden, gaf de grofgebekte Adele dit weekeinde toe tijdens een van haar concerten in Nieuw-Zeeland.

“Mijn zoon scheldt op me. Wat kan ik daarvan zeggen? Alles wat ik doe, doet hij ook”, deelde Adele volgens MTV met haar publiek. Volgens de zangeres noemt haar zoon haar “bloody bumhead”. Dat had erger gekund, weet ze zelf. “Toen ik het hoorde, dacht ik: nou, je moeder zegt wel ergere dingen.”

Nuchter

Haar fans houden van de nuchtere, rauwe Adele, maar haar grofgebektheid wordt niet altijd op prijs gesteld. Zo drukte de BBC haar voor aanvang van haar optreden op Glastonbury op het hart op haar taal te letten. Desondanks vloekte Adele 33 keer, hielden televisiekijkers bij.

Een bericht gedeeld door Adele (@adele) op

Beeld: Instagram, ANP, Bron: RTL, SHownieuws

Laatste nieuws