Katja Schuurman reageert op seksvideo Patricia Paay

Het hele internet stond op zijn kop toen seksfilmpjes van Patricia Paay het internet op werden geslingerd. De...

Lees ook

Het hele internet stond op zijn kop toen seksfilmpjes van Patricia Paay het internet op werden geslingerd. De zangeres voelde zich de dagen erna verschrikkelijk. “Ik ben kapot, het is een nachtmerrie.” Katja Schuurman heeft ook gereageerd en steekt de blondine een hart onder de riem.

Trots

Volgens Katja hoeft Patricia zich nergens voor te schamen. “Wat goed dat ze zo’n spannend seksleven heeft. Wees trots dat jij niet zoals velen uitgeleefd achter de geraniums zit”, zegt ze in het Parool. “Waarom zou je gegeneerd zijn door seks, door iets wat zo mooi is in het leven? Geniet er met volle teugen van.”

Emotioneel

Bij Jinek deed Patricia voor het eerst haar emotionele verhaal. “Je denkt: ik wil dood, kan ik ergens in een put zakken? Je wilt gewoon dood, dat is zó erg”, vertelt ze. “Je leven staat totaal op z’n kop. Ik vind het onbegrijpelijk dat mensen niet kunnen bedenken wat voor gevolgen dit heeft. Ik heb een dochter, ik heb nog een vader en een moeder en een lieve man, die zit hier ook niet op te wachten natuurlijk.” Het hele verhaal lees je hier.

Lees ook: Christina Curry reageert op seksfilmpjes Patricia Paay

Bron: Shownieuws, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook