Vrouw wordt 32 keer gestoken door ex, maar uit drama ontstond prachtig verhaal

Vijf jaar geleden kroop de, destijds 20 jarige, Melissa Dohme door het oog van de naald. Haar ex-vriend Robert Lee Burto...

Lees ook

Vijf jaar geleden kroop de, destijds 20 jarige, Melissa Dohme door het oog van de naald. Haar ex-vriend Robert Lee Burton stak haar maar liefst 32 keer met een mes in haar handen, armen, gezicht en nek. Wonder boven wonder overleefde ze de aanval én is een nieuwe liefde ontsproten: “Ik heb de beste en de slechtste dag van mijn leven met hem doorgebracht.”

Zelfmoord

Na de aanval leerde Melissa haar huidige vriend Cameron kennen. Hij was een van de verplegers die haar het leven gered hadden na de aanval. Ze bracht een week door op de intensive care, op haar hoofd en nek alleen al had Melissa namelijk 19 steekwonden te verduren gekregen. Burton probeerde na de aanval nog zelfmoord te plegen, maar slaagde daar niet in en kreeg een levenslange gevangenisstraf in 2013.

Meisje van mijn dromen

De twee ontmoetten elkaar op een evenement in 2012. Ze wisselden nummers uit en begonnen regelmatig af te spreken. In 2015 vroeg Cameron haar ten huwelijk. Eerder deze maand was het dan eindelijk zo ver voor het paar: “Het was een moment waarop de cirkel helemaal rond was. Ik heb de beste en de slechtste dag van mijn leven met Cameron doorgebracht”, aldus Melissa. Cameron voegde daaraan toe dat hij met “het meisje van zijn dromen” getrouwd is. Op het huwelijk waren naast de families ook zes dokters en brandweerlieden aanwezig die mee verantwoordelijk waren voor het redden van Melissa’s leven.

Bron: Het Nieuwsblad.be, Beeld: Instagram, iStock

Laatste nieuws

Zie ook