De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd w...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Kim Kardashian wil derde kind

In een voorstukje van de nieuwe aflevering van Keeping Up With The Kardashians volgende week, is te horen dat Kim onthult dat ze graag voor de derde keer moeder wil worden. “Ik wil dat mijn kinderen broers en zussen hebben maar de artsen zeggen dat het niet veilig voor me is”, vertelt ze. Kim zou volgens artsen een hoog risico hebben op problemen tijdens de zwangerschap. Kim en Kanye zijn al ouders van North (3) en Saint (1).

Kris en Khloe denken dat Kim gewaarschuwd werd voor overval

Momager Kris en zus Khloe denken dat hun ex-man en vader vanuit zijn graf een waarschuwing probeerde te geven op de dag dat Kim in Parijs werd overvallen. Toen het alarm van Kim uit het niets opeens afging bijvoorbeeld. “Net voordat ze werd overvallen, ging Kims Blackberry alarm af, terwijl dat nooit eerder is gebeurd. Misschien was het een teken?”, vraagt Khloe zich af. Ook vond de overval plaats op de dag van de begrafenis van Robert Kardashian.

Laatste nieuws

Zie ook