Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Ba...

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Carice van Houten hield verslaving over aan zwangerschap

De actrice kon tijdens haar zwangerschap niet van de earl grey thee met melk en honing afblijven. Sterker nog: ook na haar zwangerschap is ze er nog steeds aan verslaafd. Op Instagram deelt ze een foto van haar lekkernij. “Mijn verslaving sinds mijn zwangerschap”, luidt het bijschrift.

Jim Bakkum in gouden broekje met popcorn tussen de benen

Zeg hallo daar! Jim Bakkum zorgt voor rode oortjes. “Een goud broekie en popcorn doet niemand zeer”, aldus Jim die voor een photoshoot op een poepie sjiek bed poseert in een gouden broekie mét popcorn tussen zijn benen. Da’s even lekker thuiskomen.

Linda verbaasd over dieetadvertentie Bridget

Bridget Maasland lanceerde afgelopen dinsdag haar eigen afval challenge met dieetshakes, tegelijk met de afval challenge van Linda. Een paginagrote advertentie in dagbladen doet nu vermoeden dat Linda aan dezelfde shakes zit. “Goed nieuws voor Linda!”, luidt de kop. Daar steekt de presentatrice snel een stokje voor. “Ik wil juist geen enkel product promoten bij de LINDA.lijnt-actie en gebruik dit zelf ook niet.”

Xenia Kasper, de manager van zowel Linda als Bridget, heeft ook gereageerd: “De kop in de advertentie is gekozen omdat Linda een veel voorkomende Nederlandse naam is. Het is geen verwijzing naar Linda de Mol.” Het bedrijf achter de shakes heeft nog niet op de verwarring gereageerd.

Laatste nieuws