Grazia’s top 3. Best gelezen op maandag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Dit is de meest gebruikte mascara ter wereld

Soms gaan we voor een naturel look, maar een likje mascara komt eigenlijk ook altijd wel van pas. Gebruik jij al jaren dezelfde en ben je wel toe aan een nieuwe? Het aanbod is enorm, maar misschien brengt dit je op nieuwe ideeën.

2. Op deze leeftijd vinden mannen je het meest aantrekkelijk

All the single ladies boven de dertig, we hebben slecht nieuws voor jullie. Datingwebsite OkCupid heeft onder zijn bezoekers onderzoek gedaan naar wat mannen de meest aantrekkelijke leeftijd van vrouwen vinden. En het blijkt wel heel erg jong.

3. Zijn deze Temptation Island-deelnemers getrouwd?

Een nieuwe dag, een nieuw Temptation Island-drama. Met deze keer in de hoofdrol: Herbert en Jolien. Temptation-presentatrice Annelien Coorevits liet vorige week wederom confronterende beelden zien aan de dames, vooral Lize en Lisa moesten het ontgelden, maar Jolien werd gespaard. Iets wat de kijkers thuis maar moeilijk kunnen verkroppen en de geruchtenmolen op gang brengt. Word on the streets is namelijk dat Jolien en Herbert getrouwd zijn…

Laatste nieuws

Zie ook