Hollywood Breakfast

Drake haalt woedende fans op de halsDrake heeft maandagavond zijn fans in Amsterdam teleurgesteld. De Canadese zanger en...

Lees ook

Drake haalt woedende fans op de hals
Drake heeft maandagavond zijn fans in Amsterdam teleurgesteld. De Canadese zanger en rapper annuleerde zijn optreden ruim een uur na het officiële aanvangstijdstip, meldt AT5.

Drake zou om 21.00 uur beginnen met zijn concert uit de reeks Boy Meets World Tour. Rond 22.15 uur kreeg het publiek de mededeling dat het concert werd verplaatst naar woensdag. Volgens 3voor12 kon Drake niet optreden als gevolg van voedselvergiftiging. Hij was volgens de officiële mededeling wel in de Ziggo Dome, maar was vervolgens naar een hotel gebracht om uit te zieken. Drake had zijn concerten eerder al uitgesteld. Met tien dagen vertraging trapte hij de reeks op zaterdag 28 januari af in de Ziggo Dome. Ook vanavond wordt de rapper weer in Amsterdam verwacht.

Ex verloofde Jodie Sweetin gearresteerd

Slechts een paar dagen nadat Jodie Sweetin haar verloving met Justin Hodak verbrak meldt E News! dat Hodak voor haar huis is gearresteerd. De politie in Los Angeles vertelt aan E News! dat ze moest reageren op een mogelijke zelfmoordpoging van Sweetins ex. Bij het huis aangekomen vonden agenten een wapen van Hodak. Omdat hij is veroordeeld mag hij geen wapen dragen. De politie arresteerde hem voor deze overtreding. Hodak verbrak de regels nog een keer door het gebiedsverbod te verbreken en een dag later naar Sweetins huis te gaan. De politie arresteerde hem opnieuw. Voor het borgbedrag van 20.000 dollar is Hodak op vrije voeten. Op 21 april moet hij voor de rechter komen. Jodie en Justin verschenen begin deze maand voor het laatst als koppel op de rode loper. Voor aanvang van de Kids’ Choice Awards zei de actrice, vooral bekend als Stephanie Tanner uit Full House, al dat haar trouwplannen steeds werden uitgesteld. “Telkens als we eraan denken, schuift het weer een beetje verder op.”

Adele is het touren zat

Adele liet tijdens haar optreden in Auckland in Nieuw-Zeeland doorschemeren dat ze misschien wil stoppen met touren. De zangeres vertelde het publiek dat het op tournee gaan niet voor haar is weggelegd, meldt Entertainment Tonight. “Ik weet niet of ik ooit nog op tournee ga”, zei Adele tegen haar fans. “Ik tour alleen voor jullie. Ik weet niet of het voor mij is weggelegd”, vervolgde de 28-jarige zangeres terwijl het begon te regenen. Adele sluit haar tournee in de zomer af in Londen met vier uitverkochte concerten.

Beeld: ANP, Bron: BuzzE

Laatste nieuws

Zie ook