Heeft Temptation Islands Merijn écht een kind?

Afgelopen week werd het grootste geheim van Temptation Islands Merijn onthuld; hij is naar verluidt vader van een d...

Lees ook

Afgelopen week werd het grootste geheim van Temptation Islands Merijn onthuld; hij is naar verluidt vader van een dochter. En nu komt er nog meer boven water over zijn gezinssituatie.

Wat voorafging

Natasja nam het in een van de vorige afleveringen op voor haar vriendin Saartje Polomé, die in een interview haar frustraties over de boekingen van de deelnemers deed. Volgens haar zouden die allesbehalve eerlijk gaan en zouden onder andere Pommeline en Merijn hier iets mee te maken hebben. Vervolgens zou Merijn weer uit hebben gehaald naar Saartje, wat uiteindelijk weer een reden voor Natasja was om het grootste geheim van Merijn te onthullen. Op Facebook uitte ze uitgebreid haar frustraties en liet ze niks van de 24-jarige DJ uit Almere over. Maar daar bleef het niet bij, want ook dingen uit zijn privé-leven moesten het ontgelden. “In plaats van dat je je zo’n zorgen loopt te maken om Saartje haar bankrekening (waar niks mis mee is), kan je beter zorgen dat je alles in je eigen leven goed op rijtje hebt. En je weet dondersgoed wat ik bedoel”, waarbij ze ook nog wat baby emoji’s plaatste.

Al snel gingen de geruchten dat Pommeline, de temptation van Merijn in het programma, nu zwanger was van hem, maar dat werd door Natasja al snel de kop ingedrukt. “Nee, niet van Pommeline. Ze bestaat zelfs al”, reageert ze op de vele reacties onder haar bericht. Uiteindelijk plaatsen meer vrouwen – vermoedelijk vriendinnen van de moeder van het kind – dat Merijn inderdaad een dochter heeft van vierenhalf, maar hij geen contact met haar heeft.

Fast forward

Het Belgische Dag Allemaal heeft nu naar verluidt een vriendin van de moeder van Merijns kindje gesproken en zij heeft het volgende te zeggen: “Hij is zelfs erkend als vader, maar een vader zou ik hem niet noemen. Binnenkort wordt dat kind vijf, maar Merijn kijkt er niet naar om. Zelfs bij de bevalling was hij niet aanwezig. Eén keer heeft hij z’n dochter gezien, toen het meisje al een halfjaar oud was.” Ouch! “Hij beweert dat hij nog steeds student is en dus geen inkomen heeft, zodat hij maar vijfentwintig euro alimentatie per maand moet betalen. Terwijl hij wél werkt, als dj. Beschamend gewoon!”

Of dit de waarheid is, blijft nog gissen. Merijn heeft in ieder geval zelf nog niets losgelaten over hoe het nou écht zit. Dus voor nu, to be continued…

Lees ook: Dit is hoe het er écht aan toe gaat in Temptation Island

Bron: Dag Allemaal, VIJF

Laatste nieuws

Zie ook