Grazia’s horoscoop

Jouw week volgens de sterren van 29 maart t/m 4 april 2017? Lees mee!RAM 21 maart - 20 aprilIn wat voelt als een vi...

Lees ook

Jouw week volgens de sterren van 29 maart t/m 4 april 2017? Lees mee!

RAM 21 maart – 20 april
In wat voelt als een vijandige overname, heeft een collega die je niet hoog hebt zitten deze week de baan ingepikt waar jij een goede kans op dacht te maken. Je doorgroeimogelijkheden lijken daarmee in één keer tot nul gereduceerd, en je bent ziedend. Terecht, Ram. Ga snel op zoek naar wat anders.

STIER 21 april – 21 mei
Stier, je kunt wel honderd gezonde recepten opslaan – maar als je ze niet maakt, wordt het er allemaal niet beter op, hè? Investeer in zo’n krulding om zelf courgettepasta mee te maken, koop een pan met een passende deksel en zet lijstjes in je telefoon zodat je de juiste dingen meeneemt uit de supermarkt. Geen chips dus.

TWEELINGEN 22 mei – 21 juni
Je vertelt het leuk hoor, Tweeling, maar continu ruzie maken is geen teken van passie, maar een signaal dat er iets niet goed zit in je relatie. Je kunt het moeilijk volhouden om de komende veertig jaar voortdurend tegen elkaar te schreeuwen en het daarna goed te maken in bed. Werk aan de strubbelingen. Zonder scheldwoorden.

KREEFT 22 juni – 22 juli
Huisdierdilemma! Want: wel of niet doen? Hond of kat? Eén of twee? Het houdt je bezig deze week. Niets gezelliger dan een beestje in huis, maar ook niets ingewikkelder. Niet Instagram- foto’s van puppy’s gebruiken om je uiteindelijke beslissing op te baseren, Kreeft. Maar je mag er best af en toe even naar kijken…

LEEUW 23 juli – 23 augustus
Het staat al vrij lang op je wensenlijstje – een behandeling in de categorie ‘botoxprikkie in je voorhoofd’. Deze week rolt er zomaar een onwijze aanbieding voorbij op je Facebook-timeline en direct besluit je: ik ga dit doen. Check je wel nog even de recensies voor je boekt, Leeuw? Het kan zomaar flink tegenvallen.

MAAGD 24 augustus – 23 september
Nu gaat het écht gebeuren, hoor. Jij gaat je gedachtenspinsels aan papier toevertrouwen. J.K. Rowling, eat your heart out. Of ehm… misschien een blog. Of wacht, anders gewoon af en toe wat leuks op Twitter zetten. Nou ja… je gaat in élk geval vaker grappige anekdotes in je telefoon opslaan. Hoogstwaarschijnlijk dan.

WEEGSCHAAL 23september – 22 oktober
Je bent ontzettend moe de laatste tijd, en hebt geen idee waar dat aan ligt. Nou Weegschaal, dat is een beetje naïef, want je weet dondersgoed dat je gewoon eerder je bed in moet duiken als je een volle nacht slaap wil pakken. Tv uit, telefoon weg, iPad weg, en acht uur voor je wekker gaat je ogen dichtdoen. Kan jij.

SCHORPIOEN 23 oktober – 22 november
Je krijgt deze week een paar veren in je reet gestoken door je baas, en dat zag je niet aankomen. Het voelt een beetje vreemd, maar potverdorie Schorpioen: wees nou toch eens trots op jezelf. Lekker normaal doen kan morgen weer, vandaag mag je er best eentje op drinken. Of twee. Of een hele fles – kan jou het schelen.

BOOGSCHUTTER 23 november – 21 december
Boogschutter, even logisch nadenken. Wat moet je doen als je het niet gezellig meer hebt met een vriendin, ze je een flinke naaistreek heeft geleverd en/of ze energie vréét? Precies: de vriendschap verbreken. Gewoon niks meer laten horen kan. Of rustig afbouwen, dat is wat volwassener. Het is aan jou.

STEENBOK 22 december – 20 januari
Je bent niet de gezelligste deze week: iedere poging tot intimiteit die je lief onderneemt, wijs je af. Je houdt je armen over elkaar tijdens een knuffel, weigert een kus terug te geven, en wil in bed alleen maar slapen. Leg gewoon even uit dat je een rotweek hebt, Steenbok, anders maak je meer kapot dan je wil.

WATERMAN 21 januari – 19 februari
Een middagje doorklikken op Spotify, levert je nieuwe muzikale inzichten op. Je hebt een muziekgenre ontdekt waarvan je niet had verwacht deze te waarderen. Zoals voor alles, Waterman: overdaad schaadt. Niet alleen nog maar jazz/country/indierock draaien nu, dan ben je het zó weer zat.

VISSEN 20 februari – 20 maart
Print je bankafschriften van de afgelopen maanden uit en markeer alle kledinguitgaven die je hebt gedaan. Beetje overdreven hè, Vis? Je hebt een vermogen in outfits gestoken – waarvan je de helft amper hebt gedragen. Ideetje: geef jezelf een maandelijks maximaal budget. Scheelt een hoop miskopen. En bespaart geld…

Laatste nieuws

Zie ook