Grazia’s top 3. Best gelezen op dinsdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Bewezen: Een uur in een warm bad staat gelijk aan sporten

Uit een onderzoek van Loughborough, dat is gepubliceerd door HLN.be, is gebleken dat een uur in een warm bad liggen evenveel calorieën verbrandt als een wandeling van 30 minuten. Vanavond dus maar even chillen in bad in plaats van dat lesje in de sportschool?

2. Exclusief! Laura Ponticorvo: ‘Dit voelt als seksueel misbruik’

Een ware nachtmerrie voor vlogger Laura Ponticorvo: afgelopen week werden haar naaktfoto’s en sexvideo’s gestolen en verspreid. Aan Grazia vertelt ze haar verhaal. “Het litteken dat ik hieraan overhoud, gaat volgens mij nooit meer weg.”

3. Deze Netflix hack gaat je dag zeker weten maken

Niets gaat boven een avondje Netflix en chill. Wacht je ook met smart tot Pretty Little Liars, RiverDale en Prison Break weer van start gaan en kun je (bijna) alle films al dromen, dan gaat dit nieuws je dag gegarandeerd een stukje beter maken.

Laatste nieuws

Zie ook