De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd w...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Het echte verhaal over gelekte sekstape van Kim Kardashian

Het is tien (!) jaar geleden dat er een sekstape van Kim uitlekte; een bepalende gebeurtenis voor de carrière van de brunette. De hele wereld zag hoe de toen 23-jarige tussen de lakens dook met haar toenmalige vriend Ray J. Kim wilde in die tijd dolgraag beroemd worden, dus de geruchten gingen dat het een wanhopige poging was om door te breken. Momager Kris zou een deal hebben gesloten om de video online te zetten. “Kim ging akkoord om de beelden aan ons te verkopen”, zei Vivid Entertainment, het bedrijf achter de verspreiding van de video.

Volgens haar advocaat Marty is dat niet waar. “Ze heeft nooit over de tape gelogen.” Volgens hem heeft hij Kim meteen gebeld en was ze op dat moment bij haar toenmalige bff Paris Hilton en kon ze haar oren niet geloven. Voor hij het wist had ze de telefoon aan Paris gegeven, terwijl ze op de achtergrond in paniek bleef huilen. “Ze was aan het ontkennen en huilen tegelijk.”

Kanye laat Kim beslissen over gezinsuitbreiding

Gisteren werd bekend dat Kim graag een derde kindje wil, maar het volgens de dokter niet veilig voor haar gezondheid is. Hoe Kanye daar over denkt? Hij vindt dat het besluit over een nieuwe zwangerschap bij zijn vrouw ligt. Een bron vertelt: “Als het aan hem ligt komen er meer kinderen. Maar hij vindt dat het haar beslissing is en steunt haar hoe dan ook.”

Laatste nieuws

Zie ook