Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Ba...

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Monique Smit trakteert volgers op sexy kiekje

De blondine is aangekomen op de Malediven en geniet nu al met volle teugen van het heerlijke weer. Op Instagram plaatst ze een jaloersmakende bikini-foto in het helderblauwe water. Wát een lichaam!

Mattie & Wietze geboeid

Q-Music dj’s Mattie & Wietze zijn al vaak samen, maar zitten binnenkort écht aan elkaar vast. “We zijn volgende maand vijf jaar een duo. Vanaf 10 april gaan wij een week lang geboeid door het leven”, schrijven ze op Instagram. Een hilarisch experiment, we zijn benieuwd! Enne, wat wij ons vooral afvragen: hoe zit het met de toiletbezoekjes?

Maakt deze The Voice-finalist een comeback?

Leonie Meijer, finalist van het allereerste seizoen van The Voice of Holland, verloor de talentenjacht van Ben Saunders. Ze ging er niet met de winst vandoor, maar ze heeft zeker niet stilgezeten. Komend jaar gaat ze op tournee. Samen met zanger/acteur Marijn Brouwers is ze begin 2018 te zien in het bijzondere theaterconcert Bella Italia.

Laatste nieuws

Zie ook