1 April? Hunkemöller komt met mannen sport bh

"NIEUW: SPORT BH VOOR MANNEN", luidt de titel op Hunkemöller.nl. Toch gelooft niet iedereen dat het lingeriemerk zich oo...

Lees ook

“NIEUW: SPORT BH VOOR MANNEN”, luidt de titel op Hunkemöller.nl. Toch gelooft niet iedereen dat het lingeriemerk zich ook op mannen gaat richten en gaat op social media het gerucht dat het om een 1 april grap gaat.

Sporty men

“In de afgelopen jaren hebben wij verschillende verzoeken gekregen of er een mogelijkheid ligt om een sport bh speciaal voor mannen te produceren”, schrijft het lingeriemerk. “Eind zomer 2017 introduceren wij naast de nieuwe HKMX sportcollectie een sport bh voor mannen.”

Waarom? “Juist wanneer je gemotiveerd bent om back in shape te komen is het zeer vervelend wanneer zogeheten ‘men boobs’ je in de weg zitten. Om hetzelfde level aan comfort en ondersteuning te bieden hebben wij een mannen sport bh ontworpen.”

Binnenkort

Volgens Hunkemöller is-ie nog niet klaar voor de schappen. “De sport bh voor mannen wordt op dit moment getest en zal uitgevoerd worden in level 3, bedoeld voor sporten met een hoge intensiteit. Hierdoor is deze bh met name geschikt voor voetballen, hardlopen en zware (cross)trainingen.”

Maar dat-ie er komt, weten ze wel zeker. “Eind zomer 2017 zal de sport bh voor mannen online en in geselecteerde Hunkemöller winkels verkrijgbaar zijn voor €34.99.”

1 april?

“Jammer genoeg is t bijna 1 april, ik had dit wel kunnen waarderen”, “1 april grap, de hunkemoller zal nooit een mannenlijn beginnen, dan zouden ze riskeren dat sommige vrouwen minder op hun gemak zijn in de winkel”, “Dit is sowieso een 1 april grap toch? hahaha” en “Dit is toch om te gieren. Moet wel een een april grap zijn!” zijn slechts een greep uit de duizenden Facebook reacties. Wat denk jij?

Lees ook: Anna Nooshin lanceert swimwear collectie voor Hunkemöller

Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook