Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Zwangere Beyoncé verstopt zich

Beyoncé is sinds de bekendmaking van haar zwangerschap niet meer in het openbaar gezien en een bron denkt te weten waarom. “Ze is niet blij met de extra kilo’s die om de hoek zijn komen kijken. Ze wil niet dat mensen haar zo zien, ze vindt dat ze veel is aangekomen”, aldus een insider. “Dit is ook waarom het zo lang heeft geduurd voordat ze weer aan kinderen begon.”

Zayn Malik verft haar weer groen

Zanger Zayn Malik heeft zijn haar opnieuw groen geverfd. De vriend van Gigi Hadid plaatste gisteravond een foto van zijn nieuwe kapsel op Instagram Stories waar de mintgroene punten van zijn coupe te zien waren. In 2015 verfde de zanger zijn haar felgroen.

Drake deze keer wel komen opdagen

Drake is gisteravond wel -een half uur te laat- komen opdagen in de Ziggo Dome. “Gisteravond was een van de allerzwaarste avonden van mijn leven”, begon hij zijn concert. “Vanavond gaat het niet over mij. Vanavond gaat het om jullie, Amsterdam.” De rapper liet weten de avond ervoor af te hebben gezegd omdat hij van zijn dokter niet op mocht treden nadat hij voedselvergiftiging had opgelopen. Het was de derde keer dat Drake zijn concert in de Ziggo Dome cancelde, met veel woedende fans als gevolg. Ze stonden namelijk al een uur in de Ziggo Dome te wachten toen bleek dat hij niet zou komen.

Laatste nieuws