Er ligt weer een gloednieuwe Grazia in de winkel

Good morning! Er ligt weer een kakelverse Grazia in de winkel en Kendall Jenner siert de cover.Deze week:* Een nieu...

Lees ook

Good morning! Er ligt weer een kakelverse Grazia in de winkel en Kendall Jenner siert de cover.

Deze week:

* Een nieuw huis, een BFF (Cindy Crawford), een topgarderobe en een man die alles wil doen voor zijn vrouw en tweeling. Amal Clooney gaat goed gewapend het moederschap in.
* De vijfjarige Chinese Anna zorgt in haar uppie voor haar familie. Haar verhaal verscheen eerder deze maand online en zorgde wereldwijd voor veel emotionele reacties.
* Uitgerekend in de week dat Kendall overvallen werd en Kim eindelijk haar Parijs- nachtmerrie deelde, blingt Kylie er lustig op los op Instagram. En dat is gevaarlijk.
* Hold the phone! Anna Wintours dochter Bee Shaffer en Francesco Carrozani, zoon van Franca Sozzani, de overleden hoofdredacteur van Vogue Italia, zijn verloofd.
* Hoe meer Donald Trump blundert, hoe minder designers Melania willen kleden. Haar oplossing? Lekker zelf winkelen.
* Op haar documentaire My Fucking Problem kreeg Anne (27) uiteenlopende reacties. Een extra motivatie om door te gaan om vaginisme onder de aandacht te brengen.
* Iedereen lijkt – sinds Paris Jackson als model aan de slag is gegaan – iets te willen van haar. Nu maar hopen dat ze ook het beste met haar voor hebben…
* Op zoek naar mode-inspiratie? We got you. Nou, we geven een voorzetje: het is tijd om de bloemetjes buiten, eh vast, te zetten!
* Het heeft even geduurd maar het is nu ook bij ons mogelijk: na Oregon in de VS is Amster- dam dé plek waar je een lesje geitenyoga kunt volgen.
* Zara Larsson is ineens overal. Haar singles worden stuk voor stuk hits, ze straalt in campagnes van Nike en H&M, stond in Beyoncés voorprogramma en onlangs verscheen haar langverwachte album So Good. Grazia sprak haar.
* Chloë Grace Moretz werd vorige week gespot met een nieuwe coupe. Ook zij ging voor platinum blonde en werd daarmee lid van de Platinum Posse.
* Een vierde collectie op de Milanese runway en Gigi Hadid die in haar creaties is gespot: het gaat méér dan lekker met Winonah de Jong (36). Grazia legt haar quotes van zichzelf én andere sterke vrouwen voor.
* Een unicum in de danswereld: deze week komt het Nederlands Dans Theater met een nieuw stuk waarin twee zussen en een broer uit één familie dansen. De enige drie Nederlanders in het hele dansgezelschap. Myrthe (29), Imre (27), Marne (26) én hun jongste zusje Xanthe (24) van Opstal vertellen over hun passie en over elkaar.
* Een ware nachtmerrie voor vlogger Laura Ponticorvo: afgelopen week werden haar naaktfoto’s en sexvideo’s gestolen en verspreid. Aan Grazia vertelt ze haar verhaal.
* Sterren weten als geen ander wat happening is op health-gebied. Dus vormen hun favoriete diëten en work-outs de ideale inspiratiebron voor bikiniseizoen 2017.

Laatste nieuws

Zie ook