Tweeling wordt als totaal verschillende meisjes geboren, maar als je ze nu ziet…

Toen Donna Aylmer ontdekte dat ze in verwachting was van een tweeling, kon ze haar geluk niet op. Maar toen ze eenmaal w...

Lees ook

Toen Donna Aylmer ontdekte dat ze in verwachting was van een tweeling, kon ze haar geluk niet op. Maar toen ze eenmaal was bevallen, kreeg ze de schrik van haar leven. Haar pasgeboren tweeling leek namelijk totaal niet op elkaar. Nu is dat wel anders.

Verschillen

Uiteraard lijkt een tweeling niet altijd op elkaar, maar Lucy en Maria waren wel heel anders. Lucy werd geboren met stijl rood haar, blauwe ogen en een blanke huid met sproetjes. Maria had juist een getinte huid, bruine ogen en donker krullend haar.

Mix

Wat bleek? De twee meiden waren geen mix van beide ouders zoals normaal het geval is, maar de één leek sprekend op haar moeder en de ander sprekend op haar vader. Zo heeft moeder Donna een getinte huid en is de vader van de inmiddels 20-jarige tweeling blank.

Naarmate de tweeling ouder werd, werden ook de verschillen tussen de twee steeds groter. Het werd zelfs zo erg dat Lucy op een gegeven moment het slachtoffer werd van meerdere pesterijen. “Ze dachten dat ik geadopteerd was en noemden me een geest”. Hoewel Maria de dans qua pesterijen ontsprong, maakte het verschil met haar zus haar enorm onzeker. “Ik haatte mijn krullende haar.” Hoe ze er nu uitzien? Bekijk de video van de tweeling *HIER*.

Lees ook: Bijzonder: Ene tweeling is eerder geboren, maar toch is de ander ouder

Bron: Funny Moments Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook