Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Aman...

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Barbie maakt bijzondere carrièreswitch

Ondanks dat Samantha van der Plas op dit moment geen realityshow heeft, moet er wel gewoon brood op de plank komen. De realityster is dan ook niet te beroerd om haar handen uit de mouwen te steken en is dan ook begonnen aan iets nieuws. “Aangezien ik niet stil wil zitten, heb ik iemand gevonden die samen met mij kledingparty’s wil geven”. De blondine zal voortaan dus langs de deuren gaan met kleding om er samen met een stel meiden een gezellige avond van te maken. Dat is nog eens een carrièreswitch!

Gordon gaat trouwen op tv

Na een turbulent liefdesleven, is Gordon helemaal klaar om zich te settelen. Wel laat hij het dit keer aan de professionals over. De voormalige zanger gaat namelijk via een tv-programma op zoek naar de ware liefde. Maar dat is nog niet alles. Gordon stapt namelijk ook daadwerkelijk met de gelukkige winnaar in het huwelijksbootje. “Ja, we gaan het helemaal serieus aanpakken. Het slot van de serie is een echt wettig huwelijk, dat wordt gesloten door een officiële trouwambtenaar met alles erop en eraan”. In het programma gaat een stel deskundigen dan ook op basis van wetenschappelijk onderzoek op zoek naar geschikte partners voor Gordon.

Ook benadrukt de tv-presentator dat alles echt is en er niets in scène wordt gezet. “Ik ga op tv nu serieus op zoek naar een man met wie ik de rest van mijn leven wil delen”. Ook vertelt Gordon dat als het toch niet uitpakt zoals hij hoopt, er officieel gescheiden zal moeten worden.

Moeder Pommeline ziet Temptation Island ook wel zitten

De verleidster weet het hoofd van Merijn aardig op hol te brengen tijdens de laatste afleveringen van Temptation Island en haar moeder vindt het dan ook geweldig om haar 22-jarige dochter op tv te zien. “Ik vind het top. Ja echt super. Ik ben een trotse mama’’, glundert moeder Chantal. Toch denkt Pommeline dat haar moeder zoiets ook wel ziet zitten. “Ik weet zeker dat ze ook mee zou willen doen als er een Temptation Island voor 50-jarigen zou bestaan”. Of de productie daar aan gaat beginnen, is nog maar de vraag. Maar met die 400 CC aan humor zit het ook bij moeder Chantal wel goed.

Bron: Shownieuws, AD Beeld: Facebook, iStock, ANP

Laatste nieuws

Zie ook