Hilarische reactie van Primark op het Chip-kopje

Sinds we het immens populaire theekopje Chip, van Primarks Belle and the Beast-collectie, op Instagram zagen, speuren we...

Lees ook

Sinds we het immens populaire theekopje Chip, van Primarks Belle and the Beast-collectie, op Instagram zagen, speuren we stad en land af om hem te bemachtigen. Wij kunnen je verklappen; mission failed. Blijkbaar is dat bij bijna iedereen zo, want hij is overal uitverkocht en nergens meer te vinden. Vorige maand bracht Primark het theekopje uit en menig Disney-fan kon hun geluk niet op. In een mum van tijd was het kopje, dat voor £5 (zo’n €4) over de toonbank gaat, overal uitverkocht. Het accessoire is zelfs zó populair dat hij voor vijf keer de originele verkoopprijs op Ebay wordt aangeboden. Primark ziet er stiekem de lol wel van in, zo blijkt uit hun nieuwste musthave item.

#ChipGate

Na de coinpurse en het kopje komt Primark nu met Chip sokken, die je voor altijd zal laten herinneren aan de tijd dat je je haastte naar elke Primark in de stad om het kopje te bemachtigen. Op de witte sokken staat namelijk te lezen: ‘Ik wilde een Chip mok, maar het enige wat ik kon krijgen waren deze sokken #ChipGate’… Bekijk ze hieronder.

Een bericht gedeeld door Primark (@primark) op

Een bericht gedeeld door Primark (@primark) op

Beeld: iStock, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook