Vrouw komt er via Uber achter dat haar man vreemdgaat

Je geliefde betrappen op vreemdgaan, is natuurlijk in geen enkel geval leuk. Maar twitteraar Mxiselaa ontdekte op een we...

Lees ook

Je geliefde betrappen op vreemdgaan, is natuurlijk in geen enkel geval leuk. Maar twitteraar Mxiselaa ontdekte op een wel heel bizarre manier dat haar man buiten de pot piste. Ze had zijn minnares namelijk in haar Uber auto zitten.

Vliegveld

De vrouw, werkzaam als Uber-chauffeuse, vertrok die ochtend van huis om aan haar werkdag te beginnen. Haar man pakte zijn koffer om naar zijn moeder gaan, die op dat moment in het ziekenhuis lag.

Toen Mxisellaa een aanvraag kreeg vanaf het vliegveld, stond daar een vrouw te wachten om naar een appartementencomplex gebracht te worden. Maar wat er toen gebeurde, zagen beiden vrouwen niet aankomen.

Bestemming

Hoe dichter ze bij de bestemming kwamen, hoe duidelijker het werd dat het meisje een wel heel bijzondere bestemming had. De vrouw moest namelijk in hetzelfde appartementencomplex zijn als waar Mxisellaa woonde en bleek op weg te zijn naar niemand anders dan haar eigen man.

Bagage

Toen de vrouw aangaf bij welk huisnummer ze moest zijn, wist Mxisellaa niet waar ze het zoeken moest. Uiteindelijk zag ze haar man naar buiten komen, die uiteraard ook niet wist waar hij kijken moest. Ze eindigt haar twitterverhaal dan ook met de woorden: “Nu ben ik diegene met bagage!”

Lees ook: VIDEO: Vrouw heeft emotioneel gesprek met ex over vreemdgaan

Bron: NSMBL Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook