Bizarre Riverdale-theorie over moordenaar van Jason

Ondanks het minpuntje dat Riverdale er spontaan even twee weken tussenuit ging, zijn we nog steeds razend benieuwd naar...

Lees ook

Ondanks het minpuntje dat Riverdale er spontaan even twee weken tussenuit ging, zijn we nog steeds razend benieuwd naar de volgende afleveringen. Ondertussen vliegen de fan theories je om de oren, waar nogal de meest verontrustende dingen uitkomen.

Theorie

In de eerste paar afleveringen wordt al snel duidelijk dat de vermoorde Jason Blossom een hele goede, bijna enge, band heeft mijn zus Cheryl. Hoewel niemand haar in eerste instantie verdenkt van de moord op haar broer, vertelt een fan nu wel een hele bizarre theorie over de roodharige tiener.

Nachtmerrie

Volgens velen hebben de twee een erg opmerkelijke band en zou ze hem uit liefde vermoord hebben, omdat hij van plan was weg te lopen met aartsvijand Polly. De dag dat hij verdween was zij diegene die hem hielp met zijn zogenaamde dood en hield ze het geheim voor hun ouders. Maar dat is volgens de fan nog niet alles. Zo kreeg Cheryl ook een keer een nachtmerrie over Jason die haar aanviel, wat het extra verdacht maakt.

Hmmm.. Laat de afleveringen maar weer beginnen!

Lees ook: Nieuwe theorie opgedoken over wie A.D. is in Pretty Little Liars

Bron: Girlfriend Magazine Beeld: Riverdale

Laatste nieuws

Zie ook