Musthave! Dit badpak was binnen een week uitverkocht

De zon laat zich na lange tijd weer voorzichtig zien en dat betekent dat we langzaam mogen beginnen met het kopen van zo...

Lees ook

De zon laat zich na lange tijd weer voorzichtig zien en dat betekent dat we langzaam mogen beginnen met het kopen van zomerkleding. Uiteraard kan een bikini niet ontbreken, al zien we steeds vaker dat vrouwen de voorkeur geven aan een badpak.

Uitverkocht

Tegenwoordig is een badpak niet alleen maar voor oudere vrouwen en is het dan ook een favoriet onder de jongere generatie geworden. Toch is het altijd een dingetje om het perfecte exemplaar te vinden, maar volgens LOOK Magazine kunnen we stoppen met zoeken. De voormalige marketing manager van UBER, Carly Brown, heeft namelijk een Australisch label gelanceerd, waarbij de items binnen één week compleet waren uitverkocht. Het label, wat vooral veel zwemkleding verkoopt, heeft door de populariteit inmiddels een heuse wachtlijst op moeten zetten.

Zelfverzekerd

Hoewel het misschien even wennen is, voelen de Australische vrouwen zich er zelfverzekerd en mooi in. Iets wat we allemaal wel willen zijn op het strand. Om alvast in de zomerstemming te komen, hebben we daarom alvast de mooiste badpakken voor je op een rijtje gezet. Let’s go shopping!

Lees ook: Bikini-foto gaat om onverwachte reden viral

ASOS Premium Pom Pom Embroidered Fishnet Swimsuit €50.67

Michael Kors Coastal strapless badpak €179,90

Strappy Side V-Neck One-Piece €16,00

Calvin Klein White Cheeky Swimsuit €105

Badpak Mesh €49,99

Cutout One-Piece Swimsuit €22,00

ASOS Neoprene Asymmetric Frill Swimsuit €46.67

ZOE KARSSEN Girls Surf Too badpak €109,-

Jaded Cami Geometric High Leg Swimsuit €55

Monki Off Shoulder Ruffle Swimsuit €33.33

Bron: LOOK Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook