De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je alt...

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

‘Kris Jenner en Corey Gamble uit elkaar’

Vandaag kwam het verdrietige nieuws naar buiten dat de relatie tussen Kris en haar 36-jarige vriend Corey Gamble over en uit was. De momager
of six zou zich willen focussen op haar gezin en de realityserie. Een relatie met Corey zou niet in dat plaatje passen, maar niets blijkt minder waar. TMZ heeft inmiddels laten weten dat de twee nog steeds gelukkig zijn en er ook geen sprake is van een ruzie. Gelukkig maar!

Kendall Jenner en Paris Jackson samen gespot

Het topmodel wordt normaal gesproken vaak omringd door besties Hailey Baldwin en Gigi en Bella Hadid, maar sinds kort heeft Kendall er een nieuwe vriendin bij. Ze werd namelijk met niemand minder dan de 18-jarige dochter van poplegende Michael Jackson gespot. Kendall en Paris maakten samen de straten van Los Angeles onveilig en hielden dan ook een flinke shopsessie. Paris tekende begin deze maand een modellencontract en lijkt zich in ieder geval al in de juiste kringen te begeven.

Kijkcijfers Keeping Up with the Kardashians dalen enorm

Hoewel de aflevering waarin Kim Kardashian haar emotionele verhaal doet over de overval die afgelopen oktober in Parijs plaatsvond het erg goed deed, lijken de kijkers toch een beetje moe te worden van de Kardashian-Jenner familie. Het is inmiddels alweer de dertiende show van Keeping Up with the Kardashians, maar de cijfers lijken er niet beter op te worden. Volgens Radar Online zijn de kijkcijfers zelfs nog nooit zo laag geweest. Komt er nu dan echt een einde aan de bekendste realityshow?

Bron: TMZ, RTL, Radar Online Beeld: Instagram

Laatste nieuws