Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Selena Gomez en The Weeknd verloofd?

Wait, what?! Volges een insider staan Selena Gomez en The Weeknd, die slechts een paar maanden een relatie hebben, op het punt om elkaar het jawoord te geven. “Ze heeft aan vrienden verteld dat ze in augustus wil trouwen, als hij klaar is met zijn Starboy: Legend of the Fall 2017 World Tour”, vertelt een bron aan Hollywoodlife. “Ze weet zeker dat hij haar soulmate is en wil niet jaren wachten met trouwen.”

Een bericht gedeeld door emma (@flywsel) op

Shakira opent school in Colombia

De stichting van Shakira opent haar zevende school in Colombia. De Institución Nuevo Bosque komt te staan in Barranquilla, de geboorteplaats van de zangeres. De school is gebouwd in samenwerking met de FC Barcelona Foundation, de stichting van de voetbalclub waar de vriend van Shakira, Gerard Piqué, speelt.

Zac Efron vraagt Paris Jackson mee naar première

In een talkshow vertelde Paris vorige week dat haar eerste concert ooit de live-uitvoering van High School Musical was. Tot grote teleurstelling van het model speelde Zac Efron die dag niet mee. “Ik was een tienjarige met een gebroken hart”, grapte ze. Toen Zac het verhaal hoorde, besloot hij het goed te maken. “Ik moet dit herstellen!” riep hij tijdens een interview. “Misschien kan ze naar de première van Baywatch komen. Paris, Je bent hierbij uitgenodigd!”

Laatste nieuws

Zie ook