Viral: Foto’s van lege zaal bij Drake

Drake haalde zich maandag een hoop woedende fans op de hals. De Canadese zanger en rapper annuleerde zijn optreden ruim...

Lees ook

Drake haalde zich maandag een hoop woedende fans op de hals. De Canadese zanger en rapper annuleerde zijn optreden ruim een uur na het officiële aanvangstijdstip. Dit was echter al de derde keer dat Drake zijn concert in Amsterdam had afgezegd.

Bar-mitswa

Drake zou zijn The Boy Meets World Tour in januari aftrappen met vier concerten in de Ziggo Dome in Amsterdam, maar zijn management liet weten de concerten te verplaatsen wegens ‘onvoorziene productionele tegenslagen’. Vervolgens bleek dat hij optrad tijdens de bar-mitswa van een 13-jarige jongen in het afgehuurde Amstel Hotel. Het concert werd een week verschoven, maar ook toen ging het niet door wegens ’technische problemen die niet rond waren.’

Poging drie

Afgelopen maandag was dan eindelijk het langverwachte concert van Drake. De Ziggo Dome stond om 21.00 uur vol met fans, toen ze om 22.15 uur een grote teleurstelling kregen: Drake kwam niet meer. Het publiek kreeg de mededeling dat het concert werd verplaatst naar woensdag omdat Drake niet kon optreden als gevolg van voedselvergiftiging. Er ging echter ook een gerucht dat hij onwel was geworden van een joint. Woedende fans lieten weten de zanger te boycotten en niet meer naar zijn concert te gaan.

Gisteravond poging drie. En jawel, Drake kwam zowaar opdagen. Zijn fans echter niet. Slechts 9.100 van de 14.000 mensen stonden er, met als gevolg dat de zaal halfleeg was. Onderstaande foto’s zeggen genoeg. Ai!

Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook