Het spotgoedkope beautyproduct waar beauty editors bij zweren

Heb je ooit een beautyproduct gevonden waar je niet meer zonder kon? Ook beauty editors wereldwijd zweren bij één produc...

Lees ook

Heb je ooit een beautyproduct gevonden waar je niet meer zonder kon? Ook beauty editors wereldwijd zweren bij één product in het bijzonder. Hun holy grail? De immens populaire en eeuwenoude lipbalsem Carmex.

Carmex

Het potje gaat voor nog geen €4 over de toonbank en het is heus niet alleen voor de lippen:

1. Voor je wenkbrauwen
Geen wenkbrauwpotlood of -gel bij de hand? Carmex to the rescue! Breng wat van de balsem aan op je wenkbrauwen en ze zijn weer on fleek.

2. Je jukbeenderen
Normaliter zouden beauty editors dit niet zo snel aanraden, aldus Amy Lawrenson van Byrdie. Het zou je poriën namelijk flink kunnen verstoppen: Als je je gezicht even een boost wil geven en er wat levendiger uit wil zien, smeer dan een klein laagje Carmex op je jukbeenderen als highlight voor een dewy, look

3. Je nagelriemen
Heb je last van droge nagelriemen en van die vervelende pijnlijke velletjes op je nagels?

4. Muggenbeten en brandwonden
Verrassend, ja. Carmex laat weten dat veel van hun klanten het smeerseltje gebruikt voor muggenbeten en kleine brandwonden, dankzij de kleine hoeveelheid menthol die erin zit. Waardoor het de de pijnlijke plekken op het lichaam kalmeert.

Hebben? Je bestelt het hieronder!

Carmen – €3,85

Bron: Byrdie, Lippen

Laatste nieuws

Zie ook