Bastiaan van Schaik onherkenbaar na enorm gewichtsverlies

Bastiaan van Schaik ziet er beter uit dan ooit. Hij droomde al jaren van een maagverkleining en nu, bijna een jaar nadat...

Lees ook

Bastiaan van Schaik ziet er beter uit dan ooit. Hij droomde al jaren van een maagverkleining en nu, bijna een jaar nadat hij de operatie eindelijk heeft ondergaan, is hij nauwelijks te herkennen. De stylist is uiteraard apetrots en nu zijn de laatste loodjes voor hem aangebroken.

Maagverkleining

Hij is inmiddels 60 kilo afgevallen door zijn maagverkleining en dat moeten er 65 worden. “Van 137 kilo naar 77 kilo, dus ik ben helemaal blij. Er moet nog 5 kilo van af en dan ben ik klaar”, vertelt hij aan Shownieuws. “Een gastric bypass heeft zeker mijn leven veranderd. Ik kan eigenlijk iedereen aanraden, die obese is, om het gewoon te doen. Ik het begin dacht ik dat ik blij mocht zijn als ik 15 kilo zou afvallen en dat is nu 60 kilo geworden.” Op de vraag hoe hij het volhoudt, laat hij weten dat je eigenlijk helemaal geen keuze hebt. “Je maag is zo groot als een ei. Dus that’s it. Je wordt op deze manier gedwongen om niet meer te eten.” Bekijk zijn indrukwekkende transformatie hieronder.

Lees ook: Bastiaan van Schaik showt trots zijn nieuwe lichaam

Beeld: ANP, Instagram, Bron: Shownieuws

Laatste nieuws

Zie ook