Grazia’s Weekendtips

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do’s voor het weekend. Van fe...

Lees ook

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do’s voor het weekend. Van festivals, feesten en markten tot shopadressen, een must-see lunchtentje of film- en boekentip. Dit is er te doen in het extra lange weekend van 1 en 2 april 2017.

Lizzy van der Ligt x Superga

Het Italiaanse schoenenmerk gaat dit seizoen verschillende collaborations aan, waaronder met it-girl en stylist Lizzy van der Ligt. Aanstaande zaterdag lanceert Lizzy de collectie die ze exclusief voor Superga heeft ontworpen. De fashionista zal in de Bijenkorf zijn om schoenen, schoenendozen en ter plekke gemaakte polaroids te signeren. Extra leuk: je maakt ook nog kans om de gehele collectie winnen, door een outfit post op social media te plaatsen met de hashtag #LizzyxSuperga. Doen dus! Alvast een kijkje nemen? Je ziet de collectie hier.

Waar: Bijenkorf Amsterdam
Wanneer: zaterdag 1 april 2017 van 14:00 tot 16:00 uur

T.rex in Town

In Naturalis vind je nu een hele bijzondere tentoonstelling. Iets wat je nergens anders, behalve in de VS, vindt. Reis mee 66 miljoen jaar terug in de tijd en sta oog in oog met het indrukwekkende skelet van T. rex Trix: de bekendste, iconische en tot de verbeelding sprekende dinosaurus ter wereld. Door paleontologen van Naturalis opgegraven en geprepareerd en nu te zien in Leiden. Heel uniek, want het is één van de meest complete T. rex-skeletten ter wereld! Meer info? Klik hier.

Waar: Naturalis te Leiden
Wanneer: tot en met juni 2017

PAUSE Pop-Up event

Dit weekend vindt de derde editie van PAUSE Pop-Up plaats. Het evenement waarin fashion, creativiteit en innovatie hand in hand gaan en een stylish en sustainable alternatief bieden voor fast lifestyle. Het is een vier dagen durend evenement waar designers hun werk showen en verkopen. Bij PAUSE pauzeer je letterlijk en maak je kennis met de designers zelf, kom je er erachter waar en hoe de items worden gemaakt en waarom de mode-industrie zo ongelooflijk aan verandering toe is. Meer info vind je hier.

Waar: Posthoornkerk in Amsterdam
Wanneer: 30 maart tot 2 april 2017
Westwing pop-up Birthday lounge

Westwing bestaat 5 jaar en dat wordt gevierd! Zaterdag gaat Westwing speciaal voor deze feestelijke gelegenheid – voor het eerst in haar geschiedenis – offline voor één dag. Stap binnen in vijf inspirerende droominterieurs, deels samengesteld door vijf bekende vrienden van Westwing: Anna Nooshin, Fred van Leer, Miljuschka Witzenhausen, Kay Nambiar en Michiel de Zeeuw – en shop de musthaves die zij selecteerden. Laat je verder bijpraten over de laatste interieurtrends, bewonder de mooiste droomhuizen uit binnen- en buitenland in de binnenkijk-expositie en doe mee met verschillende DIY-workshops. Ben jij erbij? Meer informatie vind je hier.

Waar: Utrechtsedwarsstraat 13 (2e verdieping), Amsterdam
Wanneer: Zaterdag 1 april 2017 van 11:00 tot 18:00 uur

Laatste nieuws

Zie ook