Wat heeft Justin Bieber in vredesnaam aan?

Justin Bieber vertoeft momenteel in Rio de Janeiro, Brazilië. De 23-jarige popster zet zijn Purpose World Tour door in R...

Justin Bieber vertoeft momenteel in Rio de Janeiro, Brazilië. De 23-jarige popster zet zijn Purpose World Tour door in Rio en São Paulo en tussen zijn optredens door, geniet hij van zijn welverdiende vrije tijd.

Crop top

Biebs is tijdens zijn bezoek op de gevoelige plaat vastgelegd terwijl hij flaneert op het strand. Het was echter niet zijn platinablonde Eminem-inspired kapsel, zijn rode trainingsbroek of zijn dad shoes waarmee hij vrolijk door het zand stapte, die de aandacht trokken. Nee, de What do you mean-zanger wilde zijn abs even laten luchten (of pronken met zijn nieuwste tattoo, of hij had het gewoon warm) en had zijn witte hemdje zó erg omhoog getrokken, dat het leek alsof hij een crop top aan had. Het beeld ging als een lopend vuurtje op social media en zijn look maakt de tongen flink los. “Probeert Justin nu een nieuwe trend te starten?”, “Zijn mannen crop tops nu echt een ding?”, en “Omg Justin hoe kun je hier nou weer in rondlopen?”, is slechts een greep uit de reacties. Bekijk de foto’s hieronder, kan-ie het hebben?

Lees ook: De ongecensureerde beelden van Justin Bieber in zijn nakie

Beeld: Hollandse Hoogte

Laatste nieuws