Ed Sheeran reageert op zijn piepjonge dubbelganger

Afgelopen week slingerde Stacey Walton nietsvermoedend een selfie de wereld in waarop haar zus Zoe en haar dochter Isla...

Lees ook

Afgelopen week slingerde Stacey Walton nietsvermoedend een selfie de wereld in waarop haar zus Zoe en haar dochter Isla te zien waren. Het beeld ging binnen no time viral, niet alleen omdat het een zoete plaat was. Maar omdat het tweejarige meisje sprékend lijkt op Ed Sheeran.

Look-alike

“Veel mensen hadden al eens tegen me gezegd dat Isla op hem lijkt”, zegt moeder Zoe. “Maar ik had er nooit veel over nagedacht.” Pas toen haar zus Stacey een foto van het meisje op het internet zette, merkte ze hoe sterk de gelijkenis is. “We krijgen enorm veel reacties”, zegt Zoe. “Het is echt een gekkenhuis.”

Reactie

Het beeld is Ed zelf ook niet ontgaan. Good Morning Britain sprak de Britse zanger, na zijn optreden op het Teenage Cancer Trust benefietconcert, over alle commotie. Ze lieten hem de meme zien waarna hij schreeuwde: “Ze is niet van mij, ze is niet van mij! Er gaan zoveel gekke dingen viral tegenwoordig!”

Lees ook: Ed Sheeran bijna 20 kilo lichter

Beeld: ANP, Twitter, Metro UK, Bron: Good Morning Britain

Laatste nieuws

Zie ook