Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Ba...

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Lil’ Kleine vindt OG3NE helemaal niets
Lil’ Kleine kent OG3NE niet en vindt het ook maar niets dat de drie zusjes in mei Nederland gaan vertegenwoordigen tijdens het Eurovisiesongfestival in Kiev. De rapper kraakt het nummer Lights and Shadows af in de nieuwe aflevering van Release Reacties die donderdag verscheen op het YouTube-kanaal van Radio 538.

Lil’ Kleine zou zelf wel mee willen doen aan het songfestival. “Als ze mij zouden vragen is dat wel een stunt. Ik zou het wel leuk vinden”, zegt de rapper, die denkt op het Europese podium te kunnen scoren met nummers als Drank en drugs of Niet omdat het moet.

Peter Jan Rens deelt echo
Peter Jan Rens (66) deelt vandaag een echo van het kindje dat hij verwacht met zijn kersverse vrouw Virginia van Eck. “Het moment dat je beseft dat je weer vader wordt als je naar het wonder kijkt.” Peter Jan en zijn 43 jaar jongere echtgenote maakten in februari – vlak na hun huwelijk op Tenerife – bekend opnieuw ouders te worden.Drie jaar geleden werd dochter Djelisa Annieta geboren. Virginia heeft nog zoon Jay van 9 jaar uit een eerdere relatie. Peter Jan heeft een dochter van 36.

De voormalige zakenpartner van Patricia Paay hoeft haar niet te betalen in de ‘pantyruzie’. Dat oordeelde de rechtbank in Haarlem in een donderdag gepubliceerd vervroegd vonnis. Patricia Paay verbond haar naam aan de pantylijn La Paay van textielondernemer Maarten Oostvogel, maar de samenwerking liep vorig jaar spaak na een ruzie. Zij zegt nog veel geld van hem tegoed te hebben, de rechtbank liet weten de vordering van de kleine diva tot betaling van 108.000 euro ‘niet toewijsbaar’ te vinden.

Bron: AD, RTL

Laatste nieuws

Zie ook