Grazia’s top 3. Best gelezen op donderdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Deze oud GTST-acteur is vader geworden na one night stand
Acteur Stephan Evenblij, die vooral bekend werd als de privédetective van Ludo Sanders in Goede Tijden, Slechte Tijdenslaat een heel nieuwe weg in. Vanaf nu gaat hij bloggen over zijn dochter, Saar. In zijn blog vertelt hij dat hij niet op de standaard manier vader is geworden.

2. Zo ziet de broer van Temptation Islands Ken eruit
Temptation Island-deelnemer Ken laat met zijn goede looks, leeuwenmanen en zijn gouden keel menig vrouwenhart sneller kloppen. En wat blijkt nu, it runs in the family. Maak kennis met Kens broer, Martijn – Matt – Stoffers.

3. Wat heeft Justin Bieber in vredesnaam aan?

Justin Bieber vertoeft momenteel in Rio de Janeiro, Brazilië. De 23-jarige popster zet zijn Purpose World Tour door in Rio en São Paulo en tussen zijn optredens door, geniet hij van zijn welverdiende vrije tijd. Biebs is tijdens zijn bezoek op de gevoelige plaat vastgelegd terwijl hij flaneert op het strand. Het was echter niet zijn platinablonde Eminem-inspired kapsel, zijn rode trainingsbroek of zijn dad shoes waarmee hij vrolijk door het zand stapte, die de aandacht trokken.

Laatste nieuws