Hebben Lil’ Kleine en Monica Geuze nog contact met elkaar?

Eind vorig jaar hebben Monica Geuze en Lil Kleine na vier jaar een punt achter hun relatie geze...

Lees ook

Eind vorig jaar hebben Monica Geuze en Lil Kleine na vier jaar een punt achter hun relatie gezet. Inmiddels zijn ze beiden weer gelukkig in de liefde, maar hebben ze nog contact met elkaar?

Niet praten

In de nieuwe aflevering van Release Reacties die donderdag verscheen op het YouTube-kanaal van Radio 538 kreeg Lil’ Kleine de vraag of hij nog contact heeft met zijn ex-vriendin Monica Geuze. “Nee, ik heb geen contact met mijn ex.” Na de breuk hebben ze elkaar dan ook niet meer gesproken. “Ik ga niet met haar om, dat is gewoon de manier waarop wij ermee omgaan: niet met elkaar praten.” Duidelijk!

Breuk

De breuk van de vlogger en rapper werd in de media breed uitgemeten. “Jorik en ik zijn al een tijdje uit elkaar. Dat is toch wel belangrijk om te vertellen, ondanks dat ik ervoor heb gekozen om dat deel van mijn leven privé te houden”, liet Monica in haar vlog weten. “Ik hoef hier verder helemaal niet de vuile was buiten te hangen, maar ik wilde dit wel even mededelen.”

Hoewel ze benadrukten dat ze als vrienden uit elkaar waren, werd er toch nog flink met modder gegooid. “Ik wil een vrouw met hersenen en die had Monica niet”, riep Lil’ Kleine nadat de vlog was verschenen.

Nieuwe liefdes

Inmiddels zijn ze beiden verder gegaan met hun leven. Monica vermaakt zich opperbest met haar nieuwe liefde Lars Veldwijk en ook Lil’ Kleine werd met een andere dame aan zijn arm gespot.

Lees ook: Monica Geuze uit de kleren

Laatste nieuws

Zie ook