Gespot: Extreem magere Brad Pitt

Er was een tijd dat de posters van Brad Pitt de muren van menig vrouw sierde. Zelfs toen hij ouder werd, liet hij vrouwe...

Er was een tijd dat de posters van Brad Pitt de muren van menig vrouw sierde. Zelfs toen hij ouder werd, liet hij vrouwenharten nog steeds sneller kloppen. Woensdag werd de acteur gespot in Los Angeles en hij is slechts een schim van de hottie die hij ooit was.

Dun

Op foto’s in handen van Daily Mail is Brad te zien waarop hij onderweg is naar een atelier. Volgens de Britse krant zou hij 15 uur per dag aan een kunstproject onder toeziend oog van een vriend, artiest Thomas Houseago. Tijdens het werken aan zijn project zou hij naar een playlist met verdrietige liedjes luisteren. Het is voor het eerst in maanden dat de acteur in het openbaar is gezien. Hij heeft de awardsshows nagenoeg allemaal overgeslagen. Zelfs de Oscars keek hij thuis op televisie. Wel was hij op 8 januari aanwezig bij de Golden Globes. Is de vechtscheiding van zijn vrouw en het kindermishandeling-schandaal de reden achter zijn grimmige gewichtsverlies?

Lees ook: ‘Brad Pitt als de dood dat waarheid over scheiding uitlekt’

Een bericht gedeeld door Ceee9ja (@ceee9ja) op

Beeld: ANP, Instagram, Bron: Shownieuws

Laatste nieuws